Házirend

Üdvözöljük a Szép Napot Vendégházban! 

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy minket választott és igyekszünk mindent megtenni, hogy Ön a lehető legkényelmesebben pihenhessen, ennek érdekében is kérjük, olvassa el alábbi házirendünket!

 

Szállásfoglalás:

Vendégeink szállásukat e-mailben, telefonon vagy online foglalási rendszereken keresztül igényelhetik. Amennyiben Ön nem érkezikmeg a szálláshelyre, a foglalót nem állmódunkban visszafizetni. 

 

Lemondás:

A vendég ingyenesen lemondhatja a foglalást az érkezést megelőző 30 napig. A vendégnek fel lesz számítva a teljes ár, ha lemondja a foglalást az érkezést megelőző 30 napon belül. Ha nem jelenik meg a vendég, fel lesz neki számítva a teljes ár.

 

Fizetés:

A szállásdíjat és az idegenforgalmi adót a Vendég a megérkezésekor rendezi. Amennyiben Ön a lefoglalt időszak vége előtt távozik, a szállásdíjat nem áll módunkban visszafizetni.

 

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

Vendégeink a szállásukat az érkezés napján, 16.00 és 19.00 óra között tudják elfoglalni. A házat az elutazás napján legkésőbb 10.00 óráig kell elhagyni. A vendégházban csak és kizárólag a bejelentett vendégek tartózkodhatnak. Bármilyen kérdés vagy problémaesetén a tulajdonosok elérhetőek a 70-933-6834 telefonszámon.

 

Étkezés:

A szállás mellé megbeszélés szerint reggelit tálalunk fel az étkezőben reggel 7 és 10 között.  Kérjük, hogy a szobákban ne étkezzenek!

Konyhánk nem közösségi konyha, de igényszerint helyet és segítséget biztosítunk kinti sütéshez, valamint a közelben is akadnak étkezési lehetőségek. 

 

Berendezési tárgyak használata:

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy vigyázzanak a házban található bútorokra és berendezési tárgyakra, mert kár okozása esetén a költségekeket a tulajdonos számára kötelesek megtéríteni.  Érkezéskor és a távozáskor a szobákat ellenőrizzük. A szobákban található tárgyakat, bútorokat illetve a szobákhoz tartozó felszerelést a házból kivinni tilos.

 

Takarítás:

A szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át.  

 

Az udvar és az épület zárása:

Minden esetben, amikor a Vendég elhagyja a házat illetve éjszakára kérjük, hogy zárja be. A hozott értékek megóvásáért a tulajdonos nem vállal felelősséget.  

 

Dohányzás:

A házban és az ajtó előtt tilos a dohányzás! 

A teraszon és az udvaron lehet rágyújtani, kérjük azonban kedves Vendégeinket, hogy a csikkeket jól eloltva dobják ki a kihelyezett hamutálakba. 

 

Szemételhelyezés, kezelés:

Minden szobát szemetessel szereltünk fel, kérjük ide gyűjtse a háztartási szemetet. Kérjük, hogy ne étkezzen aszobákban, illetve ne hagyjon rothadó hulladékot a szemetesekben. 

 

Egyéb:

A vendégházban 21-09 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni! 

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nemáll módjában felelősséget vállalni és kártérítéstfizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.). 

 

Kérdés vagy probléma esetén a háztulajdonos a következő számon érhető el:

 

Tóth József  +36 70 933 6834 

 

Köszönjük!

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!

A masszázsmedence használata

 • Jakuzzink egy Wellis Elbrus 368 típusú, magyar gyártmányú, hét ülőhelyes, fényterápiás masszázsmedence, klóros fertőtlenítéssel. A medence megfelel az ÁNTSZ előírásoknak és eszerint lett üzembe helyezve.
 • A masszázsmedence kikapcsolódásra, lazításra szolgál.
 • A pezsgőfürdőt mindenki csak a saját felelősségére használhatja!
 • A jakuzzi wellness szolgáltatás csak alapos tusolást követően vehető igénybe, ezzel is csökkentve az idegen anyagok és egyéb szennyeződések bekerülését a víztérbe!
 • A medencében csak tiszta fürdőruhában szabad tartózkodni!
 • Legyen elővigyázatos a be-és kiszállásnál! Kapcsolja ki a masszázsfunkciókat, mielőtt beszáll, hogy lássa, hová lép!
 • A medencébe ugrani illetve abban merülni tilos!
 • Kérjük, hogy ne üljön vagy feküdjön rá a thermo tetőre és ne is pakoljon rá semmit!
 • Lehetőleg ne egyedül fürdőzzön és ne hagyja gyermekét sem a nyitott jakuzzi közelében!
 • Ne vizeljen a medencetérbe, használja erre a célra a vendégház mosdóhelységét!
 • A medencében egyszerre max. 7 fő tartózkodhat, biztosítva ezzel a víz minőségének megőrzését!
 • Mivel a hosszas fürdőzés 38 C°-ot meghaladó hőmérsékletű vízben megterhelheti a szervezetet, javasoljuk, hogy kisgyermekek és a meleg vízre érzékenyek alacsonyabb hőmérsékleten és rövidebb ideig használják a medencét! Gyermekek szigorúan csak felnőtt felügyelete alatt használhatják a medencét és ebben az esetben is csak 37 ̊C-os vízhőmérséklet alatt!
 • Ne használja a medencét, ha a hajszálak beszívását megakadályozó védőelemek el vannak távolítva!
 • Ne üljön a vízszűrő nyílása elé vagy fölé, mivel ez gátolhatja víz keringetését és személyi sérülést okozhat!
 • Ne működtesse a masszázshelyek szivattyúit teljesen zárt fúvókákkal!
 • Ne használjon elektromos berendezéseket a masszázsmedence 1,5 méteres körzetében!
 • Ha a medence használaton kívül van, a biztonsági thermo tető mindig legyen lezárva!
 • Terhes nők, gyógykezelés alatt álló vagy keringési panaszokkal küzdő vendégeink kérjék ki orvos tanácsát a medence használatbavétele előtt!
 • Kerülje a masszázsmedence használatát, amennyiben bármilyen fertőzéses betegsége, bőrbetegsége, nyílt sebe, herpesze vagy erre utaló tünetei vannak!
 • Kerüljék a jakuzzi használatát a korlátozott képességű vagy alkohol és más tudatmódosító szerek hatása alatt álló személyek!
 • A masszázsmedencébe ételt vagy italt bevinni TILOS!
 • Ami itt történik, az itt is marad! :-) 
 • Amennyiben a medence vizét a nem rendeltetésszerű használat (pl. beleömlött ital, belehullott étel, szennyezett, homokos ruházattal történő fürdőzés, naptej használata...stb) következtében cserélni kell, úgy annak költségét a Vendégnek kell megtérítenie, melynek díja: 30.000 Ft-tól!